Av铆s legal i protecci贸 de dades

Aquest lloc web i els dominis udg.cat, udg.edu i udg.es corresponen a la Universitat de Girona, amb domicili a la pla莽a de Sant Dom猫nec 3, 17004 Girona, tel. +34 972 41 80 00, CIF Q6750002E.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gr脿fics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposici贸 p煤blica amb finalitats d鈥檌nformaci贸 i per oferir serveis en el marc de les funcions pr貌pies de la Universitat de Girona. Existeixen drets de propietat intel路lectual sobre aquests continguts, que corresponen o b茅 a la Universitat de Girona o b茅 a terceres persones que n鈥檋an autoritzat la utilitzaci贸 per aquest mitj脿.

En general, i llevat que s鈥檌ndiqui de forma expressa per a casos singulars, els continguts d鈥檃quest lloc estan subjectes a una llic猫ncia de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons, un resum en catal脿 de la qual es pot llegir a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca

El text complet es troba disponible a https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/legalcode Aquesta llic猫ncia autoritza la reproducci贸 i comunicaci贸 p煤blica dels continguts sempre que se citi els autors i la font (Universitat de Girona) i no autoritza usos comercials dels continguts del lloc ni fer-ne obres derivades.

La Universitat de Girona es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel路lectual.

La Universitat de Girona presenta per mitj脿 d鈥檃quest lloc els dissenys i logotips que la identifiquen. Poden ser utilitzats 煤nicament per identificar activitats o iniciatives pr貌pies de la Universitat o d鈥檃ltres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats tinguin el suport expl铆cit o la participaci贸 de la Universitat.

Alguns dels signes distintius de la Universitat de Girona presents en el lloc web s贸n marques registrades. En conseq眉猫ncia, la seva utilitzaci贸 fora dels casos autoritzats per la Universitat obligaria a iniciar les accions legals oportunes.

La informaci贸 administrativa facilitada per mitj脿 d’aquest web no substitueix la publicaci贸 preceptiva de determinades informacions, disposicions i normatives en les publicacions oficials que correspongui, que 茅s l鈥櫭簄ica que t茅 validesa i efectes administratius i legals.

La Universitat de Girona, en compliment de la normativa sobre protecci贸 de dades de car脿cter personal, garanteix la confidencialitat de les dades que es puguin obtenir per mitj脿 d鈥檃quest lloc web, aix铆 com la implementaci贸 de les mesures t猫cniques i organitzatives que en garanteixin la seguretat. Quan sigui exigible legalment, les comunicacions i transaccions que faci l’usuari del web es duran a terme mitjan莽ant un sistema de comunicaci贸 “d鈥檈ntorn segur”. L’usuari pot comprovar en qualsevol moment si es troba en un entorn segur verificant l’exist猫ncia d’un cadenat tancat que apareixer脿 a la part inferior dreta de la pantalla.

La Universitat de Girona ent茅n que, en el moment d鈥檈mplenar els formularis que figuren al lloc, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se鈥檔 derivar脿. Llevat d鈥檌ndicaci贸 expressa en sentit contrari, aquestes dades s鈥檌ntegraran als fitxers de la Universitat de Girona per al seu tractament amb les finalitats que s鈥檌ndiquin en cada cas. Els interessats podran exercir els seus drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, oposici贸 i cancel路laci贸 adre莽ant-se a la Secretaria General de la Universitat (secretari.general@udg.edu).

La Universitat de Girona informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegaci贸 de l’usuari a fi de fer m茅s c貌moda i r脿pida la comunicaci贸 que s鈥檈stableix entre ell i el lloc web. La vig猫ncia d鈥檃questes galetes ser脿 l鈥檈strictament necess脿ria per a la prestaci贸 dels serveis que s鈥檕fereixen des del lloc web. En cap cas no s鈥檜tilitzen galetes per adquirir dades personals identificatives de l鈥檜suari. L鈥檜suari t茅 la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes, per ser advertit abans de la seva instal路laci贸 i per impedir-la si 茅s la seva voluntat, tot i que aquesta decisi贸 pot comportar una p猫rdua de funcionalitat i operativitat del web.

La Universitat de Girona no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d鈥檌nterfer猫ncies, omissions, interrupcions, virus inform脿tics, sobrec脿rrega de les l铆nies, avaries o desconnexions. Tampoc no se鈥檔 fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjan莽ant intromissions il路leg铆times fora del control de la Universitat. Quan sigui raonablement possible, advertir脿 pr猫viament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis que hi estan associats.

La Universitat de Girona es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense av铆s previ, la presentaci贸, la configuraci贸 i els continguts del web, aix铆 com l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

La Universitat de Girona no es fa responsable del contingut, exactitud i actualitzaci贸 de la informaci贸 que prov茅 d’altres persones f铆siques o jur铆diques i que consti al lloc web o a la que es remeti per mitj脿 d’enlla莽os o d鈥檃ltres sistemes.

No s鈥檃utoritzen presentacions dels continguts d鈥檃quest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l鈥檃utoritzaci贸 expressa i per escrit de la Universitat, llevat d鈥檃quells que s鈥檕fereixen expl铆citament per sindicar.

Els possibles conflictes relatius a la utilitzaci贸 d鈥檃quest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol i de Catalunya, sent els jutjats de la ciutat de Girona els 煤nics competents. Tota persona usu脿ria del web, independentment de la jurisdicci贸 territorial des de la qual hi accedeixi, accepta el compliment i respecte d’aquesta cl脿usula, amb ren煤ncia expressa a qualsevol altre fur.